Nyitrai Zsolt Arnold Schwarzeneggerrel fotózkodott

POLITIKA
2023 május 17., 18:05

„Osztrák-magyar barátság” – írta Nyitrai Zsolt, Orbán Viktor főtanácsadója Facebookon ahhoz a fotóhoz, amin Arnold Schwarzeneggerrel ráz kezet épp, azoknak pedig, akik nem tudnak olvasni, egy sor emojival is leírta mindezt.

Bejegyzésében Nyitrai azt írja, nagyon tiszteli „Arnoldot”, mert „amibe belefogott abban a csúcsra ért: sport, filmezés, politika”, „ezt tessék utána csinálni”. Ezt még kiegészítette azzal, hogy Schwarzenegger „egyébként imádja Magyarországot és a magyar embereket, támogatja Orbán Viktort”.

link Forrás

Nyitrai és Schwarzenegger Bécsben, a Hofburgban találkoztak egy konferencián. A találkozásról Nyitrai a Borsnak azt mondta, „Arnold Schwarzenegger fontosnak tartja a Föld és a környezet védelmét, akárcsak Magyarország kormánya. Közel egy évtizede indított egy zöld mozgalmat és alapítványt, ennek a konferenciájára kaptam meghívást. Közös kedves barátunk volt Andy Vajna, akivel minden idők legjobb folytatását, a Terminátor2-t forgatták. Szóval vannak közös témáink, örültem a találkozásnak”.