Érdekes helyen tette le a lopott autót egy skót tolvaj

ÉLET
2023 május 18., 10:08

Furcsa dolgot fedeztek fel a járókelők péntek hajnalban a skóciai Annan városában, ahol a helyi Tesco előtti körforgalom közepét díszítő cserjésben egy másfél méteres fémoszlop tetején találtak egy fekete Honda Civic személygépjárműt.

link Forrás

A rendőrség gyors munkával kiderítette, hogy a jármű lopott, egy közeli ingatlanról kötötte el a tolvaj, aki aztán, ki tudja, hogyan, milyen körülmények között, pláne miért, az oszlop tetején hagyta a körforgalom közepén.

A helyszínen készült felvételek alapján, a jelenséget több szögből megvizsgálva is nehéz rájönni, fizikailag egyáltalán hogyan volt lehetséges a mutatvány, a jelek alapján a legvalószínűbbnek tán az tűnik, hogy négy markos legény szimplán felpakolta a kocsit az oszlopra, hiszen a látszólag sértetlen járgány tökéletesen centrírozva van a kör alapú tárgy tetején.

A megoldáshoz egyelőre a hatóságok se járnak közelebb, tájékoztatásuk szerint a járműt időközben már eltávolították az oszlopról, de annak körülményeit még nem sikerült tisztázniuk, hogy hogyan került oda. "Ha bárkinek bármilyen információja van, sürgetnénk, hogy lépjen kapcsolatba a rendőrséggel" - mondta Brian Dickson rendőrőrmester. "Különösen szívesen hallanánk bárkitől, akinek akár autóban rögzített, akár térfigyelő kamerás felvétele van arról, hogyan szállították a helyszínre és hagyták ott az autót" - mondta. (Via BBC)