Nem tartja magát hősnek a lincselni induló huligánokat visszaverő West Ham-szurkoló

futball
2023 május 21., 14:10

Csütörtökön a holland Alkmaar szurkolói a West Ham elleni zakó után le akarták rohanni azt a szektort, ahonnan az angol játékosok hozzátartozói nézték a meccset, azonban két WH-ultra visszaverte a feketébe öltözött lincselőket. Az egyikük, a 58 éves Chris Knoll most a Daily Mailnek a történtekről azt mondta: „Nem vagyok hős. Csak azt tettem, amit tennem kellett. Volt egy másik fickó is, aki elhárította őket. Nem szeretem a bántalmazókat, muszáj volt megpróbálnom feltartóztatni őket. És úgy gondoltam, a legjobb védekezés a támadás. Látszott rajtuk, hogy szándékosan bajt akarnak okozni, én meg nem akartam, hogy elérjék a mögöttünk lévőket.”

link Forrás

Két huligánnak sikerült a háta mögé kerülnie, majd onnan ütötték a fejét. Knoll a szeme alatt zúzódásokat szenvedett, de azt mondta, ezek nem vészesek, a biztonság kedvéért azért megnézette a kórházban.

Az incidens után több száz szurkoló követelt ingyen jegyet Knollnak a döntőre. Ő szeretne ott lenni, de azoknak is kérne tiszteletjegyet, akik vele együtt bunyóztak.