Trump úgy szállt bele Ron DeSantisba, ahogy még demokratákba is ritkán

külföld
2023 május 25., 08:17

Donald Trumpnak érezhetően megjött a harci kedve most, hogy erős republikánus kihívója lett: olyan lendülettel szállt bele az elnökválasztási kampányát bejelentő Ron DeSantisba, amilyet még demokraták is ritkán kaptak tőle.

DeSantis a Twitteren lökte be a kampányát Elon Musk társaságában - ez elég rosszul sült el -, a Trump-csapat pedig erre építette gúnyrakéta-támadását.

link Forrás

A Trump Instagram-oldalán publikált videóban újragondolták a bejelentő eseményt, így pedig Musk és Desantis mellett

  • Soros György,
  • Adolf Hitler,
  • a Sátán,
  • Dick Cheney volt alelnök,
  • Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum elnöke,
  • és az FBI vesznek részt.

A stílus nagyjából a korai South Parkot, még pontosabban talán a korai South Parkon felbuzdulva hangalámondós házi videókat összeeszkábáló gimnazisták munkáit idézi, modernebb változatban: Hitler és a Sátán összevesznek, Soros nem tudja használni a rendszert, DeSantis képtelen elindítani a kampányát, az FBI pedig Trump ellen szövetkezik, de nem veszik észre, hogy nyilvánosan is látszanak.

A végén pedig megjelenik Trump (talán AI-generált) hangja, és azt mondja:

„Hadd szóljak néhány szót! Sátán, hamarosan szétrúgom a segged. Hitler, te már halott vagy. Dick Cheney, úgy hallom, te hamarosan csatlakozol Hitlerhez. Klaus Schwab és Soros György, mindkettőtöket börtönbe váglak! Ron DeSanctimonious pedig megcsókolhatja a szép, nagy, 2024-es elnöki seggemet!”

Így zajlik a kampány a világ vezető szuperhatalmának legfontosabb pozíciójáért.