Bombasztikus szóviccel rúgta be közösségi oldalát a Fidesz régi vágású megmondóembere

Média
2023 május 26., 17:29

Gajdics Ottó meghallotta az idő szavát és saját Facebook-oldalt indított - adta hírül a publicistát foglalkoztató Magyar Nemzet.

A szerzőt saját lapja megkérdezte a miértekről, Gajdics pedig elmondta: tudatosan tartotta magát távol eddig a közösségi médiától, de a járvány idején arra lett figyelmes, hogy olvasótábora is egyre aktívabb a Facebookon, így beadta a derekát.

Első posztja alapján a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, Pesti Srácok- és Jó tollú újságíró-díjas szerző otthonosan mozog új körülmények között is. Egyszerre személyes és humoros bejegyzéssel jelentkezett:

„Megosztó személyiségnek tartanak. Sokan nagyon hálásak azért a munkáért, amit az újságokban, rádiókban, tévékben végzek immár negyedszázada, mások pedig a pokolra kívánnak, ordítozó propagandistának neveznek. (...) Nem tudom, hogy mi lesz, mint a jós, de a szívemben néha elidőz a tigris meg a szelíd őz! Itt tartunk. Kalandra fel!”

- írja Gajdics, és ahogy a megosztó személyiségeknek kijár, érkeztek is sorjában a megosztások. (A megosztó első megosztása még egy olyan rutinos publicistától is extra húzás mint Gajdics.) Az első megosztó poszt péntek este 47 megosztásnál jár, lájkolók száma egy nap alatt bőven túl az 1500-on.

link Forrás

A rutinos szerkesztőre – aki volt korábban a Magyar Idők főszerkesztője, és dolgozott vezető pozícióban a Lánchíd Rádióban és a Hír TV-ben is – segítői vigyáznak majd, nehogy sűrűn letiltsák, de mint elmondta: „az algoritmus azt nem fogja tudni elérni, hogy öncenzúrázza magát”. (MNO)