Fizikai erőszak, fenyegetés és testi sértés miatt jelentette fel volt barátnője Antonyt, a Manchester United brazil sztárját

bűnügy
2023 június 07., 10:58
photo_camera Gabriela Cavallin

Igen súlyos vádak miatt tett feljelentést Antony, a Manchester United 100 millió euróért vásárolt szélsője ellen egy Sao Paulo-i rendőrőrsön a focista volt barátnője, a 23 éves DJ, Gabriela Cavallin.

Cavallin a feljelentésben arról számolt be, hogy két évig járt a focistával, ami közben egyes időszakokban vele is lakott Amszterdamban - amikor az Ajaxban játszott - illetve Manchesterben.

photo_camera Fotó: OLI SCARFF/AFP

Az első erőszakos eset a feljelentés szerint 2022 júliusának elején történt, miután a nő egy Sao Paulo-i szórakozóhelyen összeveszett, majd szakított Antonyval, aki állítása szerint előbb kivezettette a biztonsági őrökkel, majd a karjánál megragadva vonszolta és nekilökte egy autónak is. Az eset idején Cavallin 17 hetes terhes volt. A feljelentésben szerepel, hogy július 21-én elvetélt, de ezt nem hozta összefüggésbe az esettel.

A nő vallomása szerint augusztusra kibékültek és újra összeköltöztek, immár Manchesterben. A következő erőszakos esetre 2023 januárjában került sor, amikor Antony a nő elmondása szerint féltékenységből úgy megverte, hogy elmozdult a mellimplantátuma, amit előbb a United két orvosa vizsgált meg, majd műtétre is kényszerült, 2023 áprilisában Sao Paulóban.

A nő két további fizikai inzultusról számolt be, amelyek közül az egyiknek az egyik barátnője, illetve Antony anyja is tanúja volt. Az egyik esetben egy Antony által összetört pohár szilánkjai megvágták Cavallin egyik ujját. A focista ugyanezen a napon állítása szerint még egyszer megtámadta és összetörte a telefonját, hogy ne tudjon segítséget kérni, így elmondása szerint a focista fizioterapeutája vitte el végül orvoshoz öt órával később.

A feljelentés szerint Antony idén május 20-án ezt mondta neki a telefonba, hogy megöli, ha meglátja valaki mással. De az is szerepel benne, hogy más alkalmakkor veszekedés közben a sportoló öngyilkossággal fenyegetőzött. A nő a rendőröknek azt mondta, fél attól, hogy mivel kapcsolatban áll régi baráti körével és jók az anyagi lehetőségei, a volt barátja lőfegyverhez juthat.

Cavallin azt mondja, hogy május 28-án kommunikált utoljára Antonyval.

(via UTDdistrict)