Dr. Lőrincz Balázs Bendegúz Frankfurtban élő magyar sebész az elmúlt időben azt vette észre, hogy egyre több magyar beteget operál. A betegek olyan műtétekre érkeznek Frankfurtba és fizetnek ki több ezer eurót, amelyeket elvileg Magyarországon is el tudnának végezni, mégsem teszik. A 444 új filmje, a Jogában áll meggyógyulni egy ilyen magyar páciens útját követi, és közben megpróbál válaszokat találni arra, miért érzi úgy egyre több magyar beteg, hogy ha életben akar maradni, külföldön kell megoldást keresnie.
A Newsroom legújabb adásában pedig Rényi Pál Dániellel, a 444 újságírójával beszélünk a filmről és annak elkészültéről, Lőrincz doktor és páciensei tapasztalatairól és a magyar egészségügy kulturális és pénzügyi helyzetéről. A Jogában áll meggyógyulni című film a 444.hu Youtube csatornáján és a Facebook oldalán érhető el.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.