MrBeastet is meghívták egy tengeralattjárós Titanic-expedícióra, de nemet mondott

külföld
2023 június 26., 16:14

Nemrég a YouTube-sztár MrBeastet is meghívták egy, a Titanéhoz hasonló expedícióra a Titanic roncsaihoz, de visszautasította. MrBeast, azaz a dél-karolinai Jimmy Donaldson a YouTube legnagyobb sztárja, a videómegosztó platform történetének legtöbb feliratkozójával és legmagasabb bevételével rendelkező egyéni felhasználója.

Meghívtak a hónap elején, hogy utazzak egy tengeralattjárón a Titanichoz, de nemet mondtam, írta vasárnap a Twitteren. „Elég ijesztő belegondolni, hogy rajta lehettem volna”.

link Forrás

Az a posztból nem derül ki, hogy a meghívás a végzetes, katasztrofális robbanással végződő Titan-utazásra szólt-e. Dondaldson megosztott egy szövegrészletet, amelyben valaki megkérte, hogy csatlakozzon a felfedezőútra. „Továbbá, a hónap végén a Titanichoz megyek egy tengeralattjáróval” - írta az illető. „A csapat nagyon örülne, ha velünk tartanál”.

A Titan búvárhajó roncsait csütörtökön találta meg egy, a felszínről irányítható kanadai mélytengeri kutatóeszköz a tenger fenekén, csaknem 4 ezer méteres mélységben, és mintegy 500 méterre a Titanic roncsaitól. A szerencsétlenül járt búvárhajón öten tartózkodtak, akik közelről szerették volna megnézni az 1912-ben elsüllyedt Titanic roncsait. (CNN)