18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Elindult robogóval és véletlenszerűen fejbe lőtte az arra járó gyalogosokat egy férfi New Yorkban (18+)

bűnügy
2023 július 09., 08:14
photo_camera Az ámokfutó az első, mit sem sejtő áldozatához közelít.

Nem volt semmilyen terve, robogózás közben véletlenszerűen lőtte le az elékerülő gyalogosokat egy 25 éves férfi szombaton fényes délben New Yorkban, azon belül Brooklynban és Queensben.

A fickó alig félóra alatt hatszor nyitott tüzet járókelőkre, ebből ötször talált. Ezekben az esetekben magányosan sétáló járókelőket pécézett ki: amint hátulról odaért melléjük, közvetlen közelről rájuk lőtt, a fejüket célozva. Az első esetben, ami 11:10-kor történt, egy 21 éves, a brooklyni zebrán éppen átkelő férfit lőtt meg közvetlen közelről. Bár az erről készült felvétel brutális, ezt az áldozatot a bal vállán találta el a lövedék és bár súlyos állapotban vitték kórházba, várhatóan túléli.

17 perccel később Queensben, azon belül Jamaica városrészben egy 87 éves férfit szemelt ki a lövöldöző, őt háton találta el, az idős áldozat a kórházban halt meg. Ezt a gyilkosságot is felvette egy biztonsági kamera.

Ezután egy kisebb csoportra tüzelt, de nem talált el senkit, utána sajnos visszatért az eredeti módszeréhez és 11:35-kor közvetlen közelről arcon lőtt egy 44 éves férfit, akinek azóta küzdenek az életéért. Egy percre rá egy 63 éves férfit lőtt meg, őt a jobb vállán találta el, az áldozat sérülése súlyos, de nem életveszélyes.

A 25 éves ámokfutót a rendőrök percekkel később elfogták. Ekkor derült ki, hogy a lövöldöző New Yorkban illegálisnak számító, kibővített tárat használt.

A videók itt nézhetők meg, de megtekintésüket senkinek sem ajánlom.