Talán jobb előbb lejátszani a meccset, mielőtt bármit kiteszünk az internetre, utalt a Fradit kiejtő csapat edzője a rosszul öregedő posztra

foci
2023 július 20., 08:46

A feröeri KÍ Klaksvík szerda este egy sima 3-0-val ejtette ki a Ferencvárost a Bajnokok Ligája-selejtezőn, és a meccs után hamar előkerült az a poszt a Fradi Facebook-oldaláról, ahol gyakorlatilag már elkönyvelték a továbbjutást. Erre reagált a feröeri csapat edzője, Magne Hoseth a szerda esti sajtótájékoztatón:

A Ferencváros helyében, azt hiszem, én is lenéztem volna a csapatunkat. Nem volt bennünk rossz érzés emiatt, és szerencsére bebizonyítottuk, talán jobb előbb lejátszani a meccset, mielőtt bármit kiteszünk az internetre…

Hoseth egyébként úgy gondolja, hogy a háromgólos győzelem talán egy kicsit túlzó is, de azzal persze egyetértett, hogy megérdemelték a továbbjutást, írja az Index.

A Ferencvárosnál annyira tolták ezt a biztos továbbjutás dolgot, hogy már hétfőn azzal köszöntek be, ez lesz az a hét, amikor továbbjutnak a BL-ben. Ebből lett hazai pályán a háromgólos vereség, egy emlékezetes potyagól, Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző kirúgása és Kubatov Gábor végtelen szégyene.