Bordélyházat üzemeltetett egy nő Budapest belvárosában

bűnügy
2023 július 28., 06:57

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség vádat emelt és börtönbüntetést indítványoz egy 30 éves nővel szemben, aki szexuális szolgáltatások nyújtását szervezte, és abból hasznot húzott, szükség esetén sofőrt és gépkocsit is biztosítva, olvasható az ügyészség közleményében.

A vádirat szerint a nő 2019 novemberétől kibérelt egy V. kerületi lakást, amelyben 2020. április 30-i elfogásáig bordélyházat üzemeltetett. A neki dolgozó prostituáltakat különböző fantázianeveken regisztrálta egy szexuális szolgáltatásokat hirdető honlapon, melyen kezelte ezeket a profilokat, fehérneműs fényképeket töltött fel hozzájuk és fizette a hirdetések költségét.

A profilokon feltüntetett telefonszámokon valójában a vádlottat lehetett elérni, aki megszervezte a szolgáltatásokat. A lakás fenntartási költségeit, bérleti díját, rezsiköltségét is ő fizette, a szolgáltatások díjából 50 százalékra, továbbá 2000 forint ún. napidíjra is igényt tartott a neki dolgozóktól. Ha az ügyfelek más címre kívántak menni, a vádlott utasította a neki dolgozó nőket, hogy menjenek taxival, vagy biztosított számukra egy gépkocsit sofőrrel együtt, amelyek díja az emelt szolgáltatási árba beépült.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a nőt bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádolja, és vele szemben börtön- és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában.

A nő elfogásáról készült videó:

link Forrás