Meghalt egy motoros a Budaörsi úton, akit cserbenhagytak egy Mercedesszel való ütközés után

baleset
2023 július 28., 04:10

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Budaörsi úton csütörtökön este, tájékoztatott a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A rendőrség tájékoztatása szerint a motoros a helyszínen életét vesztette.

A Police.hu-n megjelent péntek hajnali közlés alapján eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak a Mercedes és a motor. Mint írták a 27 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az ütközést követően a személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, és a sofőr felkutatását. A baleset után két órával az autó tulajdonosa telefonon jelentkezett a rendőrségen.

A 49 éves külföldi férfit a helyszíntől nem messze, egy közeli utcában találták meg a járőrök; elismerte, hogy ő ütközött a motorossal. A sofőrt rendőrök a helyszínen a szondáztatták és a kiderült, hogy alkoholt fogyasztott. A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van - közölte a rendőrség. (MTI)