A magyar bajnokság nem készít fel ilyen magas hőfokú meccsekre, mondta a Kecskemét edzője, miután kiejtette őket egy lett csapat

foci
2023 augusztus 04., 05:55

A kecskeméti futballcsapat a hosszabbítás végén, egy 122. percben kapott góllal ki a Skonto Rigától, és a 3-1-es vereség azt jelentette, hogy a lett csapat jut tovább az Európa-konferencialiga-selejtező 2. fordulójából.

A mérkőzés után a Nemzeti Sport interjúvolta meg röviden a Kecskemét edzőjét, Lóczi Istvánt, azt pedzegették, hogy a nemzetközi rutintalanság számlájára írható-e kiesés.


"Igen, ez ütközött ki a meccs végére, de az igazsághoz tartozik, hogy megérdemelten nyert a lett csapat a helyzetek száma alapján. A magyar bajnokság nem készíti fel a társaságot ilyen magas hőfokú meccsekre, de reméljük, a következő idényben ismét itt leszünk és tovább jutunk"

- mondta Lóczi, beárazva ezzel a NB I.-et, melynek bajnokcsapatát, a Ferencvárost, nemrég egy feröeri csapat alázta meg a Bajnokok Ligája-selejtezőben.

A Ferencváros egyébként szintén a Konferencia-ligában folytatta, ahol a Shamrock Roverst verte csütörtök este 2-0-ra, és 6-0-s összesítéssel jutott tovább a következő körbe, ahol a máltai Hamrun Spartans lesz az ellenfele. A harmadik magyar csapat, a Debrecen hazai pályán tizenegyespárbajban harcolta ki a továbbjutást az örmény Alashert ellen, és a harmadik fordulóban az osztrák Rapid Wiennel találkozik