Bűvésztrükk és pantomimmutatvány: az argentinok volt válogatott kapusa mindent bevetett a tizenegyespárbajban

sport
2023 augusztus 05., 09:21

A mexikói Tigers hatszoros argentin válogatott kapusa, a 37 éves Nahuel Guzmán új szintre emelte az úgynevezett lélektani hadviselést a kanadai Vancouver Whitecaps elleni meccsükön, amikor az 1-1-es döntetlen után tizenegyespárbaj döntött a továbbjutásról.

Guzmán a második tizenegyessorozat előtt pantomimjelenettel szórakoztatta magát és a közönséget, illetve próbálta kizökkenteni az ellenfél büntetőlövőjét. Ez még nem jött be, a kanadaiak csatára, Cordova belőtte, ezzel lett 2-2 (bár Guzmán jó irányba vetődött).

link Forrás

A negyedik sorozatban aztán még rátett egy lapáttal: bűvészkedni kezdett. Az orrából előhúzott színes szalaggal mintha az ellenfelet is elbűvölte volna, a vancouveriek szerb védője, Veszelinovics kihagyta a büntetőt. Mivel ezután a mexikóiak ötödik lövője sem hibázott, a mexikóiak nyertek, Guzmánt pedig valószínűleg az se bántotta, hogy a kis akciója egy sárgát ért.

link Forrás

Egyébként az észak- és közép-amerikai klubcsapatoknak kiírt Ligák Kupájában játszott egymással a két csapat, a tét a legjobb tizenhat közé jutás volt. A meccs összefoglalóját itt nézheti meg, bűvésztrükköt 6 perc körül találja.

link Forrás