Várkonyi Andrea szerint olaszos család benyomását keltették Mészáros Lőrinccel a szuperjachton

utazás
2023 augusztus 07., 17:10

Mészáros Lőrinc felesége, aki még a szuperjachtos nyaraláson is képes figyelni arra, hogy ne fogyasszon 400 forintnál drágább jegeskávét, a Blikknek beszélt arról, mit gondol azokról a képekről, amiket a 444 készített róluk a nápolyi kikötőben:

Nem gondolom, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, így vagyunk ezzel mi is, ráadásul a családtagjaink nem közszereplők, de ez természetesen nem rontotta el a nyarunkat. Igyekszünk minél többet pihenni, feltöltődni, mielőtt visszatérünk a munkába.”

Mészáros Lőrinc a ROSE D'OR szuperjachton. Volt miből nyaralni az OPUS tulajdonosának.
photo_camera Mészáros Lőrinc a ROSE D'OR szuperjachton Fotó: Németh Dániel/444

Várkonyi Andrea a nyaralásról elmondta azt is, hogy nyáron nagyon sokat utaznak, próbálnak minél több időt kettesben tölteni Európa-szerte. Ezúttal néhány napot ezen a hajón voltak a gyerekeikkel és az unokáikkal, és elmondása szerint ilyenkor igazi olaszos család benyomását keltik.

Az sajnos nem derült ki, eddig hány olasz családot láttak HELL Ice Coffee Latte-t inni rendes kávé helyett. Amikor sokan vagyunk egy ilyen nyaralás alkalmával, mint az elmúlt pár napban is, akkor az szervezést igényel, ha étterembe megyünk, előre foglalunk helyet” - adott hasznos tippeket hasonló nyaralásokhoz Mészáros Lőrinc felesége.

link Forrás

A család idén nyáron már nem a 43 méteres Lady Mrd-on nyaralt, ahol korábban Szijjártóéknek kellett meghúzniuk magukat, hanem a 62 méter hosszú ROSE D’OR-ral szelték a tengert. A jachtnak hat kabinja van 12 vendég fogadására, a legénység a kapitánnyal együtt 13 fős is lehet. Két medence található a fedélzeten, egy kisebb jakuzziszerű elöl, egy nagyobb hátul az alsó szinten. A hajó ára 27 milliárd forint körül mozoghat.