Szakítottak Tóth Gabiék

ÉLET
2023 augusztus 09., 14:32

A Facebook-oldalán jelentette be szerdán délután Krausz Gábor séf, hogy hat év után szakítottak Tóth Gabi énekesnővel.

"Sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért"fogalmazott a mesterszakács. Azt nem részletezte, hogy mi okozta az elhidegülést, azon a nehezen vitatható megállapításon felül, hogy

"Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet."

photo_camera Fotó: Hegedüs Róbert/MTI/MTVA

Közös gyerekekükről azt írta, hogy

"Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében."A nyolcsoros bejelentésből hat sor foglalkozott a kislányukkal, Hannarózával, az apa ezekben előbb deklarálta, hogy a gyerek biztonsága a legfontosabb a számára, majd többszörösen is arra kérte a sajtót, hogy tartsa tiszteletben a magánéletüket és legyenek tekintettel a kislány érdekeire. Mindezt egy, őt és a kislányt ábrázoló fotóval illusztrálta.

Tóth és Krausz idén tavasszal költöztek be első közös házukba. Tóth Gabi nyara sokkal vidámabban indult, hiszen ő lett az év énekesnője a közmédiánál, ahol az Ismerős Arcok lett az év együttese.

Update: Szerdán délután, pár órával Krausz után Tóth Gabi is az internetet választotta a szakításukról szóló közleménye kiadásához. Tartalmilag igen hasonló szöveget írt volt partneréhez, a szakítást ő úgy fogalmazta meg, hogy "hat év után, sajnos, a kapcsolatunk véget ért Gáborral".