Hozzáférhető a Counter-Strike 2 tesztverziója

játék
2023 szeptember 01., 15:19

Szinte minden Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) játékos számára elérhető lesz a Counter-Strike 2 limitált tesztverziója, jelentette be a játékot fejlesztő Valve Software. Próbálnak minél több játékost bevonni a tesztelésbe, hogy elvégezhessék az utolsó finomításokat a játék megjelenése előtt.

photo_camera Fotó: YouTube/Valve

A részvételhez CS:GO Prime státusszal kell rendelkezni - értsd: fizetni kellett a játékért. A CS2 kvázi bétaverziója jelenleg a játékon belül elérhető, a fejlesztők figyelmeztetnek, hogy ne dőljünk be az aktiválókulcsokkal házalóknak.

A frissítés leglényegibb része az új rangsorolási rendszeren, új felhasználói felületen és a pályák átfogó frissítésén túl, az az hogy maga a játék teljesen új motoron fog futni.

link Forrás

A Counter-Strike sorozatot jegyző Valve gyakran vonja magára játékosainak haragját. Bár számos ikonikus játékot köszönhet nekik a világ, azok fejlesztésével, fenntartásával és frissítésével nem sokat törődik a cég. A legendás Team Fortress 2 például lassan egy évtizede csak az összetartó közösségnek köszönheti életben maradását, ahogy a Half-Life következő részének eljövetéről is több mint egy évtizede szólnak poénok.

Hogy a nyárra ígért végleges CS2 konkrétan mikor jelenhet meg, arról nincsenek információk. (Forbes)

Frissítés 09.28.

A játék mindenki számára ingyenesen elérhető egy CS:GO frissítés formájában.