Az albán miniszterelnök tudja a legjobb viccet Putyinról manapság

külföld
2023 szeptember 04., 04:37

Edi Rama albán miniszterelnök is részt vett a Bledi Stratégiai Fórumon Szlovéniában. Az egyik panelbeszélgetés szereplője volt, így a színpadon mesélhette el a meglehetősen naprakész viccét Putyin főszereplésével.

„Nem tudom, hallottak-e arról, hogy Oroszországban tárgyalnak az órák egységesítéséről, merthogy ott kilenc óra különbség van az ország egyik és másik vége között” – kezdte a történetet Rama.

„És akkor a miniszterelnök odamegy Putyinhoz és azt mondja: »Elnök úr, van egy problémánk. Elküldtem a családot nyaralni és felhívtam őket, hogy jó éjszakát kívánjak, de azt mondták, ott már reggel van a tengerparton. Aztán felhívtam Olaf Scholtzot, hogy üdvözöljem az évfordulóján, de azt mondták, az majd csak holnap lesz. Aztán felhívtam Hszi Csin-pinget, hogy boldog új évet kívánjak neki, de tájékoztattak, hogy még mindig az óév van.« Erre Putyin azt mondja: »Velem is ez történt. Felhívtam Prigozsin családját, hogy részvétemet fejezzem ki a veszteségükért, de a repülő még fel sem szállt.«

link Forrás