Segítsük együtt a tanárokat, diákokat! Idén is indul a 444 Campus

szolgálati közlemény
2023 szeptember 05., 06:05

Kedves olvasónk!

Neked, aki rendszeresen olvasod a 444-et, nyilván nem kell részletezünk, hogy milyen rossz ma a magyar diákok, különösen pedig a pedagógusok helyzete. Olyan rossz, amilyen a rendszerváltás óta még soha nem volt. Ezért is szeretnénk tenni valamit azon kívül is, hogy rendszeresen beszámolunk a hazai oktatás fokozatos összeomlásáról.

A 2023-as iskolakezdéskor ezért ismét elindítjuk Campus-programunkat, amelynek keretében diákok és pedagógusok juthatnak ingyenes 444-előfizetéshez szerkesztőségünk és a 444 támogatói segítségével.

Szerintünk ez a program 2023 szeptemberében különösen fontos. Az ukrajnai háború és Európa legmagasabb inflációja még jó ideig velünk lesznek, 2024-ben pedig önkormányzati és európai választásokat rendeznek Magyarországon. Ezek mindannyiunk életét befolyásoló események, így közös érdekünk, hogy minél többen szerezzenek róluk megbízható információkat.

Mi az a 444 Campus?Campus programunkat először 2022-ben hirdettük meg, nagy sikerrel. Tavaly támogatóinkkal közösen több mint 600 diáknak és tanárnak tudtunk ingyenes Kör tagságot biztosítani. Idén szerkesztőségünk 250 ingyenes éves Campus előfizetést ajánlunk fel tanároknak és diákoknak. Téged arra kérünk, csatlakozz akciónkhoz, és növeljük közösen a felajánlott előfizetések számát!

Campus oldalunkon most 3, 6 vagy 12 hónapra vásárolhatsz olyan kedvezményes Campus előfizetést, amelyet egy jelentkező diák vagy pedagógus használhat majd. Minden felajánlott forintot duplán számolunk: másfél hónapnyi Kör tagságra ajánlott pénzért 3 hónapot, 3 hónapnyi tagságra elegendő pénzért 6 hónapot, fél évnyi tagságra elegendő pénzért egész éves előfizetést adunk majd a nálunk jelentkező diákoknak és tanároknak.

Itt csatlakozhatsz Campus programunkhozAz akciós csomagok egy alkalomra szólnak, nem újulnak meg, de az a tervünk, hogy ha sikeres a program, akkor jövőre is megismételjük. Ha megteheted és szívesen támogatnád a pedagógusok és diákok szabad tájékozódását, állj mellénk és csatlakozz a 444 Campus programhoz.

Ha kérdésed van, vagy olyan felajánlásban gondolkodsz, amiről előtte velünk is szívesen egyeztetnél, kérünk írj nekünk a campus@444.hu címre.