Annyira belelazultak a jóga utáni relaxációba, hogy halottnak hitték őket

laza
2023 szeptember 07., 18:59

Egy jóga utáni relaxációhoz riasztották a rendőröket az angliai Chapel St Leonardsban, mert a földön fekvő emberek és gyertyák láttán többen is azt hitték, rituális tömeggyilkosság történt.

Minden jógaoktató álma, hogy a gyakorlók annyira belelazuljanak az órát záró meditációba, hogy kívülről úgy tűnjön: meghaltak. Pont ez történt Millie Laws huszonkét éves jógatanárral is szerda este, aki igencsak meglepődött, amikor szirénázó rendőrautók lepték el a lincolnshire-i falu egyik utcáját, és talpig felfegyverzett rendőrök szakították félbe az órát.

A relaxáció során a résztvevők gyakorlatilag sötétben, betakarózva, kiterülve fekszenek a földön. Laws ráadásul egy kis sámándobolással próbálta feldobni a meditációt, miközben köntösben járt-kelt az elnyúlt emberek között. Egy kutyát sétáltató házaspár hívta rá a rendőrséget.

A kávézó, ahol a jógaórát tartották, Facebookon azt írta: „Ha valaki tegnap este fél tíz körül szirénázást hallott Chapel St Leonardsnál, kérjük, nyugodjon meg. [...] Nem vagyunk tagjai semmilyen őrült szektának”.

link Forrás

(via BBC)