Mozgalmas időszakot, harcot és békét ígér a Fidesz a következő időszakra

POLITIKA
2023 szeptember 13., 04:52

A Fidesz és persze a KDNP szeptember 20-21-én Esztergomban tart kihelyezett frakcióülést, hogy beindítsák az őszi politikai szezont. Ilyenkor a Párt nem csupán a képviselőit szokta meghívni, hanem olyan notabilitások is megjelennek, mint például Bayer Zsolt vagy Káel Csaba.

Bayer Zsolt és Havasi Bertalan üdvözli egymást a Fidesz frakcióülésére érkezve
photo_camera Bayer Zsolt és Havasi Bertalan üdvözli egymást a Fidesz balatonfüredi frakcióülésére érkezve Fotó: Németh Dániel/444

Csak az alapján, amit Kocsis Máté frakcióvezető kiírt az oldalán, az égvilágon semmi új nem várható:

  • ❗Háborúpárti brüsszeli vezetés helyett békepárti vezetést akarunk!
  • ❗Meg kell akadályoznunk, hogy az elhibázott szankciókkal gyengítsék az európai gazdaságot!
  • ❗Békét kell teremteni Európa határainál és a világ minden gazdasági régiójával együttműködő, sikeres európai gazdaságot kell építeni!
  • ❗Szerintünk nem a genderpropaganda és a migráció erőltetése a brüsszeli vezetés feladata, hanem az európai emberek képviselete!
  • ❗Meg kell védeni a közös határokat és támogatni kell a családokat!A brüsszeli kettős mércét meg kell szüntetni!

A frakcióvezető utalt arra is, hogy most tulajdonképpen az EP-választásra fordulnak rá: „Erős és sikeres jobboldal nélkül ezt a változást nem lehet elérni Brüsszelben. A változást akaró erőkkel Európában együtt kell működnünk, miközben itthon a külföldről fizetett hazai baloldal politikusait le kell győznünk, az ország szuverenitását meg kell védenünk! Mozgalmas időszak kezdődik, harcra fel!”