Orbán Viktor telefonál a Fidesz balatonfüredi frakcióülésén

Orbán telefonbeszélgetésbe mélyedve érkezett meg a frakcióülésre

2023 február 22., 18:43

Szerdán kezdődött a Fidesz kihelyezett, évadnyitó frakcióülése Balatonfüreden, a Hotel Füredben. Ahogy tavaly, idén is barikádok mögött, biztonsági osztagtól védve készülnek a képviselők a szezonra - de nemcsak ők, hanem megjelentek a párt körüli média meghatározó alakjai is, akiknek fontos feladatuk lesz a párt irányvonalának kommunikálásában.

Orbán Viktor érkezésekor úgy belemélyedt egy telefonbeszélgetésbe, hogy azt Rogán Antal kedvéért sem szakította meg. A kihelyezett frakcióülések a miniszterelnöki helyzetértékeléssel szoktak kezdődni, amelyek tartalma általában meg is jelenik a kormányzati sajtóban. (Most is így történt.) Nehéz dolgok igazán nincs az információszerzéssel, hiszen ők maguk is jelen vannak.

photo_camera Orbán Viktor érkezik, Rogán Antal fogadja. Fotó: Németh Dániel/444
photo_camera Fotó: Németh Dániel/444
photo_camera A telefonbeszélgetés Kövér László érkezésekor is tart. Rogán Antal várakozik. Fotó: Németh Dániel/444

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.