A TV2 szerint belső hiba miatt került ki a bakikkal teli Tények

Média
2023 szeptember 26., 18:03

Az esti híradó közben kezdte szidni a TV2 bemondónője az MTI-t, majd háromszor futott neki egy hírnek, mert nem tudta kimondani Szalay-Bobrovniczky nevét és a „fejlesztés” szót, mutattuk be hétfőn. A TV2 ugyanis egy olyan Tények-adást rakott ki az archívumába, amiben Andor Éva bemondónő összesen ötször fut neki két hír felolvasásának és többször is szokatlan kommentárok hallatszanak tőle. A csatorna csak cikkünk megjelenése után cserélte le online felületén a videót.

„A Tények Este műsora minden esetben felvételről kerül adásba, így múlt pénteken is. A televízióban látottakban semmilyen baki, vagy hiba nem volt, a cikkben szereplő állításokkal szemben.”

- magyarázkodott a TV2 a Telexnek. A csatorna szerint

„a felvételek során előfordul, hogy egy-egy felkonfot újra vesznek a stúdióban, jelen esetben is ez történt. A TV2 online felületeire egy belső hiba miatt viszont sajnálatos módon a vágatlan adás került feltöltésre.”

link Forrás

Arra, hogy Andor Éva bemondónő miért az ausztrál Qantas légitársaság utaskísérőinek jellegzetes egyenruháját viselte a Tények felvételekor, a TV2 továbbra sem adott magyarázatot.