Orbán bejelentette a nyugdíj-kiegészítést, mi marad így a kormányinfóra?

2023 szeptember 28., 14:02

Státusztörvény, TV2, készpénz

Hány pedagógus távozott a státusztörvény miatt a közoktatásból? - kérdezte a Telex.

Státusztörvény hatálya alatt kifejezetten kevés, lényegesen kevesebb, mint amennyien távozni szoktak a nyári szünetben - fogalmazott Gulyás.

Miért reklámozta Orbán Viktor és több fideszes politikus a TV2 Sztárban Sztár című műsorát? - érkezett a következő téma.

Bulvárkormányinfót semmiképp sem szeretnék tartani - reagált Gulyás, aki egyből jelezte is, hogy sem a TikTokot, sem a TV2-t, sem a Sztárban Sztárt nem nézi, és nem is szeretné. Arra a felvetésre, nem minősül-e az influencerkedő politikusok ajánlása reklámnak (erről mi itt írtunk) csak annyit válaszolt a kérdező újságírónak:

„Ha nem tartja jogszerűnek, tegyen bejelentést.”

Szijjártó Péter nemrég készpénzzel vásárolt 75 ezer forintos cipőt, a minap Orbán Viktort is egy maréknyi készpénzzel a kezében láttuk. Miért vonzódnak ennyire a készpénzhez?

Gulyás első körben erre is csak annyit válaszolt: nem tart bulvárkormányinfót. Aztán annyit azért mégis elárult, hogy ő is szívesebben fizet készpénzzel, de nem veti meg a bankkártyát sem. A felvetést, mizerint lehetne akkor 150 ezer forintnál többet is felvenni ingyenesen, állítása szerint továbbítani fogja az illetékeseknek.