A veszprémi körgyűrűnél látták Kampót, az Almádiból elszökött okos disznót a három kismalaccal

ÁLLAT
2023 október 05., 11:42
photo_camera Kampó photobombolja kutya származású barátját

A 444 tudomása szerint egy autós szerdán délután kiszúrta a Balatonalmádiból pár napja elszökött Kampót, az okos kis mangalica kant és a vele bandázó három kismalacot a veszprémi körgyűrű egyik lehajtójánál. A gazdájuk szerint a labdázni szerető, a botot is visszahozó, a nevére is hallgató Kampó és a malacok a Bakonyba tarthatnak.

Szerdán írtuk meg, hogy a szelíd házikedvenc nem először szökött meg, de a gazdája eddig arra gyanakodott, hogy valaki ott helyben befogadhatta a kiváncsi, mások kertjébe korábban is átmászkáló kandisznót és segédeit. De mint kiderült, nem ez a helyzet, a malacok világgá mentek.

Mivel nem vadállatokról, hanem etetéshez és vakargatáshoz szokott házikedvencekről van szó, könnyen elképzelhető, hogy keresni fogják az emberek társaságát.

Kampó gazdájának egyébként remek tiktokja van, ami a telkére befogadott állatok mindennapjait mutatja be. A kedvenc visszatérő témám az, hogy egy aranyos foxit nem hagynak nyugodtan enni az irigy disznók és a kiváncsi kosok.

link Forrás

Tudtad, milyen az, amikor minidisznó szálkásszőrű vizslát idegesít? Ilyen:

link Forrás

Na és azt, hogy mennyire szexéhesek a kosok? Tessék, ennyire:

link Forrás

Mivel Kapóék még szabadlábon bűnöznek, továbbra is él a felhívás: ha látod őket, kérlek, írj a szilyl KUKAC 444.hu címre, DISZNÓ subjecttel.