Egy igazán őszinte brit férfi megjavította a meccs utáni edzői nyilatkozatok trágársági világcsúcsát

sport
2023 október 16., 09:06

Az igazi focirajongók egyik kedvenc műfaja az adrenalintól még teljesen bolond edzők meccs utáni nyilatkozata. Nem könnyű akárcsak feltűnni is ebben a kompetitív műfajban, hiszen olyan hőbörgő zsenikkel kell versenyezni, mint a piszkosszájú Harry Redknapp, az indulatkezelési problémákkal küszködő Giovanni Trapattoni vagy a pszichopata José Mourinho.

De az angol foci ötödosztályában, a National League-ben szereplő félamatőr Dorking menedzsere, Marc White most a legnagyobbak közé emelkedett. Történt mindez azután, hogy csapata otthon kapott ki 2-0-ra a két osztállyal lejjebb szereplő, full amatőr Horshamtől.

White nem a Trapattoni-féle míves őrületet vagy a Mourinho-féle fenyegetőzést fejlesztette tovább, hanem a szupertrágár vonalon ment el a fucking falig. Monológját felesleges lefordítani,a lényegi szavakat mindenki érteni fogja. Tartalmilag arról van szó, hogy a vendégek megérdemelték a továbbjutást, White játékosai viszont nem a legjobbak, sem ügyességben, sem lelkesedésben.

White azért is lehet ennyire őszinte, mert a klubnak nemcsak az edzője, de elnöke és alapító tulajdonosa is egyben. Úgyhogy tekerd fel a hangerőt és hajrá!