Manuel kifizette a húszezer forintot, amit hat éve lopott el egy állatmenhely adományából

belföld
2023 október 20., 07:25

A Voice-ban zsűriző Manuel kifizette a Noé Állatotthon Alapítványnak azt a húszezer forintot, amit még hat éve lopott el az adományperselyükből, és még egy „gáláns összeget” is adományozott az alapítványnak, erősítette meg a Telexnek az alapítvány szóvivője, Schneider Kinga.

Schneider azt mondta, telefonon beszélt Manuellel, akiben most „egy értelmes, felnőtt módon viselkedő embert ismert meg”, és aki a jövőben is szeretné támogatni az állatotthont. Manuel azt mondta, azért nem jelentkezett korábban az alapítványnál, mert nem tudta, miként rendezze az általa okozott kárt.

A ma már a Budapest Parkban koncertező, 300 ezer TikTok-követőt összegyűjtő Manuel hat évvel ezelőtt, 2017. október 9-én két társával ellopta a Noé Állatotthon Alapítvány adományperselyét. Mivel a terület be volt kamerázva, a fiúkat hamar elkapták, majd fejenként 20 ezer forint megfizetésére és 50 óra közmunkára büntették. A hatodik évfordulón Schneider Kinga, a Noé szóvivője elővette az ügyet, és Facebookon posztolt róla.