Gáspár Győző rajongja Mészáros Lőrincet, és a nyomdokaiba lépne

POLITIKA
2023 október 26., 07:19

„Szimpatikus, mert tud valamit. Ha nem tudna semmit, akkor nem lenne ott. Nem lenne ott az Andi sem. Én nagyon szeretem az egész családot” – mondta Mészáros Lőrincről a Blikk szemléje szerint a naphire.hu című oldalnak Gáspár Győző, aki a felcsúti milliárdos nyomdokaiba lépne. Utóbbit a polgármesterkedéssel kezdené.

Gáspár Győző, aki nemrég lépett be a Fideszbe, azt mondta, nagyjából egy hónapja megkereste őt egy falu, hogy „alkossanak valami maradandót együtt.”

„Leültünk, elkezdtünk beszélgetni, és azt vettem észre, hogy eltelt egy óra, két óra, három óra, és meggyőztek, hogy induljak polgármesternek” – mondta Gáspár, aki korábban egyébként már próbálkozott azzal, hogy elindult egy polgármester-választáson, de akkor az 1800 szavazatból mindössze 36-ot szerzett meg. Most ennél több szavazatot kaphat, mert mint mondta: „Most van egy nagyon nagy szerencsém, hogy nem lesz ellenfél.”

Hogy melyik ez a település, az nem derült ki, csak az, hogy Nógrádban van, de Gáspár azt sem tudta megmondani, hogy a Fidesz színeiben vagy függetlenként indulna. Azt viszont elmondta, hogy csak akkor lesz polgármester, ha a fizetését nem utalják ki neki. „Olyan falut szeretnék, ahol a gyerekek örömmel mennek be az iskolába. Ahol a faluban, az üzletekben az emberek nem egymást gyűlölik, hanem egymást szeretik.”