Gáspár Győző hivatalosan is belépett a Fideszbe

POLITIKA
2023 január 02., 17:24
comments 47
Gáspár Győző a márciusi Békemeneten
photo_camera Gáspár Győző a márciusi Békemeneten Fotó: Halász Júlia/444


„Nagy öröm számomra, hogy átvettem a tagkártyámat Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmány elnökétől! Hajrá Fidesz! Hajrá Magyarország! 🇭🇺”

jelentette be Gáspár Győző énekes, celeb.

link Forrás

Gáspár Győző – aki elvileg már tavasszal beléphetett a Fideszbe – októberben azt mondta: „Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszerelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!” Nemrég Áder Jánossal találkozott a CÖF Szellemi Honvédő díjátadóján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.