Áder János találkozott Győzikével a CÖF Szellemi Honvédő díjátadóján

díj
2022 december 13., 10:08
comments 27

Szellemi honvédőket díjazott a CÖF-CÖKA csütörtökön, de az ünnepélyen készült képek csak most kerültek fel a szervezet Facebook-oldalára.

Itt találkozhatunk például Gáspár Győző (Győzike), Áder János volt köztársasági elnök és felesége, a díjazott Regőczi Alapítványt vezető Herczegh Anita közös fotójával.

photo_camera Áder János, Gáspár Győző (Győzike) és Herczegh Anita Fotó: Facebook/CÖF

Győzike, aki első sorban állt a CÖF márciusi Békemenetén, a szociális államtitkárral, Fülöp Attilával is eszmét cserélt.

photo_camera Fotó: Facebook/CÖF

A CÖF-CÖKA azoknak ítéli oda a Szellemi Honvédő díjat, „akik kiemelkedő munkát végeznek nemzeti érdekeink védelme, érvényesítése érdekben”.

photo_camera Szijjártó Péter is Szellemi Honvédő lett. Fotó: Facebook/CÖF

A Regőczi Alapítvány mellett idén díjat kapott a CÖF-CÖKA szóvivője, ifj. Lomnici Zoltán, továbbá Szijjártó Péter külügyminiszter és Orosz Ildikó, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola elnöke.

A díjátadón megjelent Földi László is, aki korábban az állami tévében beszélt arról, hogy „picit azt is szokták mondani”, Angela Merkel többet ártott Németországnak, mint Adolf Hitler. Feleségével, a HírTV korábbi műsorvezetőjeként ismert Földi-Kovács Anderával érkezett, manapság mindketten a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumában őrködnek a normalitás felett.

photo_camera Fotó: Facebook/CÖF

További képek a díjátadóról:

photo_camera Fotó: Facebook/CÖF
photo_camera Fotó: Facebook/CÖF
photo_camera Fotó: Facebook/CÖF
photo_camera Fotó: Facebook/CÖF

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.