Egy cseh influenszer egymillió dollárt szórt ki egy helikopterből

INTERNET
2023 október 28., 17:58

Egymillió dollárt - több mint 363 millió forintot - szórt szét egy helikopterből és a ráerősített konténerből egy Kazma néven influenszerkedő cseh műsorvezető körülbelül négyezer embernek.

A pénzt eredetileg egyetlen nyertesnek szánta volna egy nyereményjátékon, de mivel egy követője sem tudta megoldani az ehhez szükséges feladványt, Kamil Bartošek inkább úgy döntött, több ezer szerencsés ember között szórja szét a pénzt.

@igotabad.idea 1M$ MONEY RAIN 💵💸💸💸💸 #kazma #kazma_kazmitch #miliondolaru #dolar ♬ ONEMANSHOW - Main Theme - Official Soundtrack - ONEMANSHOW: The Movie

Bartošeknek több százezer követője van a közösségi oldalakon, az online jelenléte mellett tévében, rádióban is dolgozik. A bankjegyeken egy-egy qr-kód is szerepel, egy adományozó felületre vezető linkkel - arra az esetre, ha a megkaparintott pénzből valaki másokon akarna segíteni.

A Daily Mail szerint az eseményen egyébként nem vehetett részt bárki: regisztrálók között sorsolták ki azokat, akik személyesen is ott lehettek a pénzesőben. (via Daily Mail)