Molnár Áron kiütött egy fodrászt, miközben Szujó Zoltán izzadva ordított

bulvár
2023 október 29., 19:36

Elindult az RTL-en a Sztárbox, a műsor, amiben celebek verik össze egymást, és amit, ha jól értem, olyanok is nézhetnek, akiknek fogalmuk sincs a bokszról. Olyanok viszont ne nézzék, akiknek fogalmuk sincs a celebekről, mert a három és fél órás részekben bokszot vagy ahhoz hasonlót maximum háromszor 8 percig láthatunk.

A buli rögtön azzal indult, hogy Szujó Zoltán ordítva felkonferálta az Ibbiganget (újvonalas magyar hip-hop, ha valaki lemaradt volna), hogy adják elő a műsor „himnuszát”, miközben lányok ugráltak körülöttük a színpadon, és villództak a fények. Életemben egyszer, 1998-ban voltam kisvárosi diszkóban, már homályosak az emlékeim, de pont így képzelem a hangulatot. Erre csak ráerősítettek azzal, hogy a műsornak van egy értelmezhetetlen kabalafigurája is: Pakk-pakk.

photo_camera Fotó: RTL

Ezután bő félórányi bullshithalom következett, a három műsorvezető, Héder Barna, Csobot Adél és Szujó Zoltán random, a közönség soraiban ülő és nem bokszoló celebekkel beszélgettek arról, hogy mindenki milyen izmos, és milyen keményen készültek arra, hogy agyonverjék egymást. De még ezek után is végig kellett néznünk egy-egy keménykedő kisvideót az első két versenyzőről, a férfi középsúlyban induló Frohner Fecóról és Molnár Áronról. Utóbbi a videójában kapucnis pulcsiban sétált egy szétgraffitizett lakótelepen, miközben Dr Dre és Snoop Dogg közös száma szólt. Frohner szakmáját tekintve fodrász – és celeb –, utóbbi főként azért, mert egy darabig járt a Barátok közt egyik színészének lányával, majd felkarolta az RTL. Molnár Áron pedig, ha valaki lemaradt volna, azon túl, hogy színész, a noÁr mozgalom alapítója.

Utóbbi a ringbe már nem Snoop Doggra, hanem a Pogány induló Hajnal című számára vonult be.

Nem értek a bokszhoz, szóval fogalmam sincs, mi történt, vagy hogy ami történt, az sportszemszögből érdekes volt-e, mindenesetre a vége az lett, hogy Molnár Áron a második menet elején kiütötte a fodrászt. Frohner földre került, és nem engedték, hogy folytassa.

Cserébe gyorsan megszerezte a mikrofont, és beleordította, hogy: „Sokáig gondolkodtam, hogy mi a győzelem. Lehet ilyen materiális dolgokon gondolkodni, hogy kocsi, meg mekkora a melle a nőnek, milyen autód van, ez le van szarva. A legfontosabb, hogy mennyit tudsz te fejlődni, saját magad. Nekem volt egy gyerekkori mintám, ami az volt, hogy gyenge vagyok, és gyerekek, aki bejön ebbe a ringbe három hónap után, úgy, hogy otthagyja a fodrászszéket, ahol bongyorgatja a hajakat, az nem gyenge! Nem vagyok gyenge!”

Ezután Molnár Áron vette át a mikrofont, aki csak annyit mondott: „Ezt a meccset a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek és Iványi Gábornak és munkatársainak dedikálom.”A férfi középsúly után a nők következtek, a minden idők felkonferálását elkövető Megyeri Csilla és Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi. Közvetlenül előtte Csobot Adél oda is ment a közönség soraiban ülő Hódi Pamelához – a 2022 májusában meghalt Berki Krisztián korábbi exéhez –, hogy megkérdezze nevetgélve: „Kinek jöttél szurkolni? Mazsinak?”

Berki Mazsi aztán a Gumimacik zenéjére vonult be a ringbe, én meg ekkor kikapcsoltam a tévét, pedig hátra volt a saját bevallása szerint nárcisztikus szociopata Árpa Attila és Nagy Ervin összecsapása is. De aki szeretne villódzó fények között ordító és izzadó hírességeket nézni, vasárnap esténként feltétlenül kapcsoljon az RTL-re.