Szöllősi György szerint a magyar labdarúgás feltámadása Felcsúton kezdődött

foci
2023 november 06., 20:24

„Ami itt, Felcsúton elkezdődött a kétezres években, abból lett mindaz, ami most már a honfitársaink százezreinek, sőt millióinak szerez nagy élményeket itthon és világszerte” - mondta Szöllősi György a Puskás Akadémia öregdiák-találkozóján.

A Nemzeti Sport-főszerkesztő, diplomata-útlevéllel utazgató Puskás-ügyi nagykövet arról is beszélt az eseményen, hogy a magyar labdarúgás tetszhalott állapotból állt talpra, ezt a feltámadást pedig az indította el, hogy létrejött egy klub, amely komolyan vette Puskás Ferenc örökségét.

Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke beszédet mond az M4 Sport – Év sportolója gálán a Magyar Állami Operaházban 2023. január 9-én.
photo_camera Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke beszédet mond az M4 Sport – Év sportolója gálán a Magyar Állami Operaházban 2023. január 9-én. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Szöllősi elmondta, abban bízik, ez az út folytatódik, és a magyar akadémiákról olyan játékosok jönnek majd ki, akik tovább öregbítik a magyar futball hírnevét.

(via puskasakademia.hu)