A zseniális troll Lezsák Sándor egymás után ült le a röhögő Csák miniszterrel, majd az általa kirúgott, kiborult arcú L. Simonnal, aztán kiposztolta mind a két fotót

INTERNET
2023 november 08., 09:05

Az MDF-alapítóból lett Fideszes Nagy Öreg, vagyis Lezsák Sándor eddig is a kedvenc közösségi médiás figuráim közé tartozott, mert a posztjai sosem árulták el, hogy faarccal viccel vagy komolyan gondolja.

De amit most L. Simon Lászlóval művelt, az tényleg a trolltörténelem aranylapjaira kívánkozik.

Lezsák hétfőn előbb Csák János miniszterrel közös képet posztolt a Parlamentből:

A kép mellé, amin Csák önfeledten mosolyog, Lezsák pedig mindenáron próbálja elfojtani a vigyorgást, olyan szöveget írt, hogy a néző véletlenül se tudjon elsiklani a résztvevők vidámsága fölött. Ami bármelyik internetezőnek szöget üthetett a fejébe , hiszen hétfőn arról szóltak a hírek, hogy Csák váratlanul és brutálisan kirúgta L. Simont, amiért az nem zárta ki a 18 évesnél fiatalabb látogatókat a múzeumában rendezett fotókiállításról, pedig ezt egy elvileg ellenzéki, szélsőjobboldali képviselő kérte tőle. Lezsák ezt a szöveget illesztett a fotó mellé:

"A hétfői parlamenti ülés után találkoztam Csák János miniszter úrral. A fotós miatt jó a kedvünk, mert kell az illyési derű, hogy leküzdjük az akadályokat."Pár órával később jött a kegyetlen trollpoén, egy újabb poszt formájában, ami egy ugyanabban a a parlamenti irodában megejtett, kicsit későbbi találkozóról szólt:

Lezsák mester ezen már nyíltan röhög, L. Simon viszont a legkevésbé sem. Ha van mondat, ami annak ellenére is képes sót szórni az alanyának nyílt sebeibe, hogy nincsen se keze, se sótartója, akkor ez az:

"Ma kora délután próbáltam jobb kedvre deríteni L. Simon László barátomat. Csak egy kicsit sikerült."Én sosem tudnék ilyen kegyetlenül viccelni, óriási elismerésem Trollzsák Sándornak!