Tóth Gabi: Nem folytattam viszonyt Mátéval

bulvár
2023 november 08., 16:09

„Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg…nem én akartam, hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet…nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam…de egyre több neve elhallgatását kérő “ismerős” jött valami kamu storyval a házasságommal kapcsolatban” – kezdte hosszú Facebook-bejegyzését Tóth Gabi azok után, hogy a Sztárban sztár zsűritagjaként a Sztárban sztárban az Átkozott nyár című új dalát nemcsak elénekelte, de el is táncolta új pasijával.

photo_camera Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A posztban sok mindent tisztáz, azt írja, „olyanok is bedőltek a hazugságoknak, akik szerettek és velem voltak az elmúlt években”. A fontosabb állítások:

  • „A saját magam keresetéből vett házban élek, amire, mint minden normális ember hitelt vettem fel…”
  • „Nem folytattam viszonyt Mátéval a kapcsolatom alatt… a szakítás után kezdtünk el ismerkedni … nagyon friss volt, még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és én milyen csalfa feleség vagyok…Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a sz@rcunamit a nyakunkba…
  • „Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult…”
  • „Rá kellett jönnünk, hogy hamar és váratlanul jött az életünkbe a legnagyobb csodánk Hannaróza… abban hittünk, hogy majd miatta megoldjuk a problémáinkat, ezért együtt maradtunk… kifele pedig a szépet mutattuk, hisz voltak szép pillanatok! Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon… mi is így tettünk és belenyomtuk magunkat egy »szép családi« képbe…”
  • „Viselnem kell bizonyos kritikákat, mert ismert énekesnő vagyok.. tudom.. de ez már nagyon túlmutat minden emberi méltóságon… ezért most megkérek mindenkit, hogy legyen vége és ne bántsanak tovább engem!”
  • „Üzenem, hogy fájdalmas és nagyon nehéz szembenézni a traumáinkkal, problémáinkkal,de annál boldogabb jövő vár mindenkire, aki mer tenni a saját boldogsága érdekében!”

A teljes poszt itt olvasható: