Szijjártó: Nonszensz

POLITIKA
2023 november 10., 06:20

Szijjártó Péter olyan vehemenciával szidta a kormánytól független médiát a péntek reggeli videójában, mintha csak a jövő hétre tervezettszuverenitásvédelmi” törvénycsomag előénekét hallanánk.

Az NGO-kon keresztül próbálnak uralkodni, általában az NGO-kat a nemzetek képviselőinek tekintik, ami őrültség, úgy értem nonszensz” - fejtegette a liberális mainstreamről Guatemalavárosban, széles gesztikulációkkal nyomatékosítva a mondanivalóját. Ezután azzal sokkolta a szűk terembe összezárt közönséget, hogy „a nemzetközi liberális mainstream uralja a nemzetközi médiát is”. Ugyanakkor a magyar kormány szerencsés helyzetben van, „mert Magyarországon a média fele jobboldali, konzervatív, hazafias, kereszténydemokrata”. A másik felét pedig csak nemzetközi liberálisnak nevezte. „De ezt a liberális mainstream diktatúrának tekinti, mert szerintük csak akkor van médiaszabadság egy országban, ha a média 99 százaléka liberális.” Ez ellen pedig fel akarnak lépni.

Hogy milyen is a Szijjártó által szerencsésnek tartott médiaműködés, azt a Magyar Jeti különkiadása részletesen bemutatja:

link Forrás