Itt a Sphera hálózat felmérése a fontos európai ügyekről és a média szerepéről

444
2023 november 23., 14:35
  • Milyen feladatot kellene ellátni a 444-nek?
  • Mennyire veszel részt közéleti ügyekben?
  • Mit gondolsz az Európai Unió fontos ügyeiről?
  • Ez itt a Sphera hálózat felmérése.

A felmérést ide kattintva lehet kitölteni.

A 444 az európai független médiumokat tömörítő Sphera hálózat tagja – ez egy fiataloknak szóló, videós tartalmak készítésére létrejött együttműködés. Ennek keretében készítettünk már videót többek között klímaváltozásról, akadálymentesítésről és fiatalok mentális egészségéről is a közösségi média korában.

A Sphera tagszervezetei támaszkodnak olvasói, követői és támogatói aktív közösségeire, ezért szeretnénk jobban megismerni e közösségek tagjainak világnézetét, gondolatait.

Ezt a célt követve és európai partnereinkkel együttműködve terveztük meg ezt a felmérést. A kérdések minden országban ugyanazok, azzal a különbséggel, hogy az adott országbeli partner olvasóihoz szólnak.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy hogyan látjátok a 444-et, milyen társadalompolitikai nézeteket vallotok, milyen a polgári szerepvállalásotok és az európai ügyekkel kapcsolatos attitűdjeitek. Mindez segít nekünk abban, hogy szorosabb kapcsolatot teremtsünk az olvasóközönségünkkel, és összehasonlítsuk a hasonlóan gondolkodó emberek nézőpontjait Franciaországban, Görögországban, Magyarországon, Lengyelországban és Spanyolországban.

A felmérés kérdései itt.

A felmérés a Sphera hálózat tevékenységeinek keretében zajlik, amelynek a 444 is partnere. A felmérés anonim, nem kér semmilyen személyes adatot, a kérdőív kitöltése nem teszi beazonosíthatóvá a kitöltő személyét, és a megadott információk alapján profilalkotás sem történik.