Nevelőapja büntetésből gerendához kötözte és olajos ronggyal betömte a 12 éves fiú száját

bűnügy
2023 november 27., 18:32

Büntetésből vontatókötéllel egy gerendához kötözte, száját pedig gázolajos ronggyal tömte be egy 12 éves fiúnak a nevelőapja Dombrádon, számolt be az RTL Híradó.

Miután a fiú kiszabadult egy barátja családjához futott segítségért, ahol sírva elmesélte, mi történt és a karját is megmutattam, amin látszottak a kötél nyomai. A fiúra gyakran vigyáz a nagymamája és a nagynénje is, akik elmondták a híradónak, hogy a fiú azért kapott ki, mert elvitt otthonról ezer forintot az iskolába, mivel az anyja nem adott neki ételre pénzt. A fiú bement a helyi zöldségeshez, ahol vett fornettit meg hat darab ,,duplacsokist”, a gyerek anyja viszont ezt elmondta a nevelőapának.

A nevelőapa ezután vontatókötéllel kifeszítette a fiút a garázsban a gerendához úgy, hogy a gyereknek csak a lábujja ért le. A fiú elmondása szerint több óra volt, mire ki tudott szabadulni.

A nevelőapa nem akart nyilatkozni a híradónak, de a vérszerinti apa feljelentést tett a rendőrségen. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt rendelt el nyomozást.