Vaskos bemutatással indította a reggelt a BBC híradósa

tévé
2023 december 07., 11:28

Egy óriási bemutatással kezdte a brit köztévé szerda reggeli élő adását Maryam Moshiri, a BBC híradósa - majd miután felfogta, mi történik, pókerarccal olvasott be egy Boris Johnsonról szóló hírt. Hiába, az évek meg a rutin.

A tizenhat éve híradózó Moshiri ma reggel az X-en magyarázta a történteket:

„Tegnap az adás kezdete előtt egy kicsit viccelődtem a stábbal. Úgy tettem, mintha visszaszámolnék, miközben a rendező tíztől visszaszámolt […], majd amikor az egyhez értünk, viccből megfordítottam az ujjamat, és nem tudtam, hogy ezt a kamera mutatni fogja. [...] Nem a nézőknek, sőt, igazából nem is egy embernek akartam »beinteni«. Buta vicc volt, amit néhány barátomnak szántam.”Egyúttal bocsánatot kért azoktól, akiket megbántott.

link Forrás

A hír egyébként azt volt, hogy az egykori brit miniszterelnök szerdán a járványügyi bizottság kétnapos meghallgatásán sajnálatát fejezte ki a koronavírus-járvány halálos áldozataiért és családtagjaikért, és elismerte, hogy hibákat követett el a járványkezelésben - bár azt nem tudta megmondani, mit tehetett volna másképp.

Johnson sötétben, három órával a meghallgatás kezdete előtt érkezett a helyszínre, hogy ne kelljen találkoznia az épület előtt ellene tiltakozókkal.

(via 24.hu)