Tom Cruise-nak megmondták, mire számíthat, ha egy orosz oligarcha volt feleségével randevúzik

ÉLET
2023 december 16., 09:42

Általában sikeresen elkerüljük azt a csapdát, hogy társasági hírek címszó alatt „többé-kevésbé hírek emberek más többé-kevésbé híres emberekkel randevúznak” tárgyú, hírnek nehezen nevezhető írásokkal lepjük meg olvasóink csilliós táborát. Mivel azonban ebben a történetben szerepel egy orosz oligarcha, egy hollywoodi akcióhős – sokak szerint színész –, az orosz oligarcha felesége, aki egyben Putyin egyik támogatójának, egy volt orosz képviselőnek lánya, valamint sok-sok pénz, nem tudtam ellenállni a kísértésnek.

A hatvanegy éves Cruise, akiről Spielberg áradozott ez év elején egy sort, hogy a Top Gun: Maverick filmjével talán megmentette a mozit – amit azóta már megmentett a Barbie és az Oppenheimer is – nemrég egy társasági eseményen a harminchat éves orosz Elszina Kajrovával bukkant fel. Kajrova egyfelől onnan ismert, hogy az apja, Rinat Kajrov korábban a Duma, az orosz parlament képviselője, és egyben a védelmi bizottság tagja volt, Putyin aktív támogatója, aki ebbéli minőségében fel is került a háború miatti szankciós listára. Másfelől onnan, hogy a felesége volt a gyémántpiacon milliárdossá vált orosz oligarchának, a 43 éves Dmitrij Cvetkovnak, aki történetesen szintén rajta van a szankciós listán.

link Forrás

Cvetkov és Kajrova válása enyhén szólva sem volt zökkenőmentes, az egyébként a volt feleségéhez hasonlóan szintén Nagy-Britanniában élő exférj azt mondja, hogy a három évig tartó, elkeseredett válóper 150 millió fontjába került, átszámítva ez csaknem 70 milliárd forint.

Ezek után aligha csoda, hogy mit üzent Tom Cruise-nak: „Függetlenül attól, hogy kivel van együtt, Tom Cruise-zal vagy bárki mással, tudni kell róla, hogy szereti a finomabb dolgokat az életben, drága és fényűző ízlése van. Tomnak nyitva kellene tartania a szemét és a pénztárcáját”. Állítja: tizenegy évig tartó házasságuk alatt ő tízmillió fontot költött a női ruháira, és további kétmilliót csak táskákra.