Majka 16 év után visszatér az RTL-hez

szórakozás
2023 december 22., 12:00

Majoros Péter, azaz Majka otthagyja a TV2-t, és az RTL-hez igazol, a rapper-műsorvezetőt a nézők 2024 második felében már új szerepben láthatják az RTL képernyőjén, írta a csatorna közleménye.

„Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik” – mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, aki szerint az új műsor nemcsak a nézőknek, de Majkának is újdonságot jelent majd.

„16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba” – írta a közösségi média oldalán Majka, aki 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel először a Való Világban. Ezután műsorvezetőként, valamint színészként és rapperként folytatta a karrierjét. Majka 2004-ben az RTL portfóliójába tartozó Cool TV műsorvezetője volt, de többször szerepelt például a HetiHetesben is. Később a TV2 arca és az ország egyik legsikeresebb zenei előadója lett.