Másnapos sztorik újév másnapjára

buli
január 01., 13:51

A héten arra kértük a 444 házibulistáit és aftereseit, hogy írják meg nekünk a legmeredekebb más- vagy harmadnapjaik történetét, hogy közkinccsé tehessük az újév alkalmából a legkiemelkedőbb pályaműveket.

Kíváncsiak voltunk ugyanis, hogy másokkal is megesett-e már, hogy egy komolyabb házibuli után arra ébredtek, hogy az előző este spontán módon odakeveredett idegenek pakolják ki éppen kérdés nélkül a hűtőből az utolsó 2 darab tojást, hogy indulás előtt még egy gyors rántottával kínálják meg magukat. Vagy hogy hajnalban platformos cipőben kergetőztek részegen a villamossíneken, és miután elestek annyira ömlött a vér a fejükből, hogy reggelig egy hatalmas szárnyas betéttel a homlokukon ücsörögtek az ügyeleten. Esetleg még másnap is rózsaszín és zselés állagú dolgokat köhögtek fel a családi ebéd közben a vécé fölött.

Kiderült, hogy az előbb említett példák sajnos csak gyenge próbálkozások voltak a részünkről és rengeteg üzenetet, levelet és kisnovellát kaptunk ennél sokkal meredekebb történetekkel, szóval íme a legerősebb megmenéseitek az elmúlt évekből az elsejei józanodás mellé:

Fagyott hányás és egy bajor korsó

Benjámin még 18 évesen járt egy pesti szilveszteri házibuliban, ahol már 11 óra körül azt érezte, hogy „eljött a mélypont és éreztem, hogy innentől ez nem az én estém lesz.” Valóban nem az ő estéje lett, de talán a lakás előtt parkoló autó tulajdonosa még kevésbé érezhette a magáénak. „Sajnos mindkét vécé foglalt volt, az egyiket rendeltetésszerűen használták, a másikban a házigazdát kényeztették. Mivel nekem nem várhatott a dolog, Naruto-futásban kijutottam az erkélyre és igyekezetemben az ott cigiző egyik srác kezéből kivertem a poharat majd egy hatalmasat okádtam. Ezt követően totál képszakadás. Másnap reggel a kanapé mögött ébredtem.”

photo_camera Fotó: PETER KNEFFEL/dpa Picture-Alliance via AFP

Mint kiderült a pohár valójában egy bajor korsó volt, ami sikeresen landolt az utcán, miután leverte az erkély alatt parkoló autó visszapillantóját.„A hányásom pedig ráfagyott a kocsi szélvédőjére.”A tulaj persze másnap reggel megpróbálta számonkérni a felelősöket, „de senki nem válaszolt, mert mindenki ki volt ütve”. Benjámin becsületes ember lévén azóta szerzett új bajor típusú korsót.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.