David Beckham egyenesen a Ritzből görgette tovább a munkásosztályos poént az újévbe

humor
január 02., 11:56

A tavalyi év egyik nagy Netflix-dobása a Beckham című dokumentumfilm-sorozat volt, amely David Beckham focikarrierjét, családját és életének egyéb aspektusait mutatta be.

A sorozat egyik legtöbbet idézett párbeszéde az a részlet volt, amikor felesége, az egykor nem véletlenül a Posh Spice nevet viselő Victoria Beckham családja munkásosztálybeli gyökereiről próbált anekdotázni, a focista pedig a szavába vágva próbálta megtudakolni tőle, hogy tulajdonképpen milyen kocsival is vitte őt egykor munkásosztálybeli édesapja az iskolába.

link Forrás

Légy őszinte” - szólította fel Beckham a feleségét, míg végül Victoria kibökte: a nyolcvanas években az apja egy Rolls Royce-ot vezetett.

Nagyon munkásosztálybeli.

Erre az azóta már-már mémstátuszba emelkedett párbeszédre reflektált évbúcsúztató posztjában a focista. De előbb tekintsük meg ugyanerről az estéről Victoria Beckham posztját:

photo_camera Fotó: Victoria Beckham/Instagram

Emlékek készülnek az új év alkalmából X a családidő valójában minden X nagyon szeretlek titeket” - írta Victoria, férjét és édesanyját is taggelve a posztba.

Mindez David interpretációjában így festett, ugyanazzal a képpel:

photo_camera Fotó: David Beckham/Instagram

Csak egy kellemes, alkalmi újévi ebéd a Ritzben ❤️ ”- írta a focista, majd a biztonság kedvéért feleségének címezve hozzátette: „Nagyon munkásosztálybeli😂 Az anyósom és az apósom a Rolls-szal távozott.” (Ezt eredetileg rosszul fordítottam, pardon, javítottam, nem mentség, de David is vétett helyesírási hibát a posztjában...)

David posztját 4 és félszer annyian lájkolták, mint Victoria képgalériáját - igaz, a focistának háromszor annyi követője van, mint feleségének.

A kép legcsodálatosabb eleme egyébként szerintem az, hogy Posh Spice táskájának külön stokija van, persze lehet, hogy a Ritzben ez egy alapdolog, de én még nem találkoztam hasonlóval, úgyhogy kénytelen vagyok leborulni az innováció előtt.