A peugeot-s a Peugeot-t ugratja – egyenesen a sávokat elválasztó szalagkorlátra

közlekedés
január 08., 09:06

Hétfő reggel az M0-s törökbálinti szakaszán egy Peugeot 307-es a sávokat elválasztó szalagkorláton, sőt, szalagkorlátokon landolt, közre kapva mindkét oldali korlátot.

link Forrás

Az esetről, mint látható, a Katasztrófavédelem tett közzé fotót az Instagramján, de sajnos érdemi információkat nem közöltek arról, hogy pontosan hogyan is történt az eset. Sőt, az időponton kívül semmi érdemit nem írtak – leszámítva a Ne akard ezt a bravúrt utánuk csinálni! jótanácsot –, a helyszínt is csak az instás helymegjelöléséből tudjuk.

A háttérben látható KRESZ-táblán mintha a TÓPARK felirat szerepelne, de az nem derül ki, hogy melyik irányba vezető oldalon közlekedett a Peugeot, mielőtt a korlátokra került volna. Az pedig pláne nem, hogy hogyan sikerült így és ide juttatni a sofőrnek az autót. Az esetről sem az Útinformon, sem a Katasztrófavédelem más felületein nem közöltek részleteket.

A BalesetInfo Facebook-csoportban fél tíz körül azt írták: a körgyűrű déli szektorán, „az 1-es főúti végcsomópont irányába egy szerb rendszámú Peugeot hajnalban felparkolt a szalagkorlátra, elvileg azóta már leszedték”.