Andew Tate annyira odavan Orbánért, hogy befektetne Magyarországon

külföld
február 03., 10:01

„Ha Orbán Victor továbbra is ilyen rendkívül based lesz, akkor 100 millió dollárt fogok befektetni Magyarországon, csak úgy tiszteletből.”

link Forrás

Ezt posztolta ki az X-en (Twitteren) Andrew Tate a napokban, a rövid szöveghez pedig következzen rögtön néhány kiegészítés.

  • A based kifejezés pontos fordításába nem biztos, hogy érdemes belebonyolódni, a lényeg valami olyasmi, hogy Andrew Tate nagyon elismeri Orbánt azért, mert „szemben áll a mainstreammel” és olyasmiket mond, ami sokakat felháborít.
  • Igen, a Victort ő írta így.
  • Akinek pedig felcsillant volna a szeme, hogy az elapadó uniós forrásokat a jövőben esetleg incelhitelből és based befektetésekből lehetne kipótolni, annak rossz hír lehet, hogy Andrew Tate vagyona becslések szerint inkább 14 millió dollár körül van, és annak egy részét is lefoglalták a román hatóságok.

Az Orbán-rajongó influenszer ellen ugyanis emberkereskedelem és nemi erőszak miatt emeltek vádat Romániában. Tate munkásságát ebben a cikkben mutattuk be részletesen: kamaszfiúknak szóló „életmódtanácsokból” és hangosan vállalt nőgyűlöletből épített karriert, a román hatóságok vádja szerint a konkrét bűnözés mellett.

Tate egyébként nem először fejezi ki nagyrabecsülését Orbán-felé: a Tucker Carlson-interjút például azzal a szöveggel osztotta meg, hogy „egy igazi vezető”.

Az ilyesmire Tate követői azt szokták mondani:

SIMP.