Ugyanaz jutott eszébe a köztévén nyilatkozó elemzőnek, mint Kocsis Máténak Novák Katalin lemondása kapcsán

POLITIKA
február 11., 06:38

Novák Katalin köztársasági elnök tegnap lemondott, nem sokkal utána Varga Judit volt igazságügyi miniszter is távozott a közéletből. A kormányoldalon pedig óraműpontossággal indult meg az üggyel kapcsolatos kommunikáció.

Íme egy szemléletes példa:

Nagyon kíváncsi leszek, hogy az a Gyurcsány Ferenc, aki nem mondott le a hazugságbeszédének a kiszivárgása után, hogyan fogja ezt kommentálni, hogyan fog meglepődni azon, hogy a jobboldalon ez természetes dolog, hogy a hibáknak is következménye van, míg a baloldalon a bűnöknek sincs.Így összegezte Mráz Ágoston Sámuel, a kormányközeli Nézőpont Intézet vezetője a történteket a köztévében.

Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs. Az őket képmutató módon támadó baloldalt ugyanis még ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki 2006-ban...

Ezt pedig Kocsis Máté posztolta a Facebookra.

link Forrás

Érdekesség, hogy Mráz 17 óra 23 perckor már a köztévé műsorában ült, onnantól folyamatosan elemzett, a fentebb idézett mondatot 17 óra 46 perckor mondta.

Kocsis Máté pedig 17 óra 36 perckor tette ki a Facebookra, amikor Mráz már jócskán bele volt melegedve a beszélgetésbe. Szóval hacsak nem nyomkodta titokban a telefonját (ami nem szép dolog, ha az ember éppen mással beszélget!), akkor valami egészen elképesztő együttállása lehetett a csillagoknak éppen, minek hatására Mráznak és Kocsisnak is ugyanaz az ütős mondás jutott eszébe.

A köztévé műsora itt megnézhető, benne Mráz Ágoston Sámuellel:

link Forrás