„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – a fideszes alpolgármester és a kitüntetett vállalkozó borozónál balhézott Tiszaföldváron

belföld
február 26., 17:55

A keceli fideszes városvezetők múlt heti kocsmai verekedése után a hét végén Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere és egy, a város által idén januárban díjazott helyi vállalkozó keveredett hangos kocsmai afférba. A tiszaföldvári Facebook-csoportokban most a legnépszerűbb videós tartalom a Barcza Borozó szombati programjának utózöngéit mutatja.

link Forrás

A felvételeken egy több önkormányzati megrendelést kapó vállalkozó, Kiss Ferenc csatakrészegen, félmeztelenül Cseuz Zsolt alpolgármester társaságában rugdossa a borozó biztonsági okokból miattuk lelakatolt kapuját, próbál bejutni, és azt ordibálja a bent lévő társaságnak, hogy

„mi a geci van, mi van, bazmeg, gyere ki!”

Az ügyben garázdaság és könnyű testi sértés miatt feljelentés született.

link Forrás

Aznap este a helyi Lucifer együttes játszott a Barcza Borozóban, amelynek a Fidesz korábbi polgármester-jelöltje, Barcza Gábor a tulajdonosa. Bár többen is videóztak, ezeken a konfliktus kialakulása még nincs rajta, csak azt láthatjuk, amint Cseuz Zsolt alpolgármester és Kiss Ferenc kívülről próbál visszajutni a kocsmába, aminek a vaskapuját lánccal és lakattal zárták be előlük.

link Forrás

Cseuz Zsolt Tiszaföldvár alpolgámestere, ő vezeti a helyi Fidesz-szervezetet, civilben hentesboltja van, övé a helyi piac is. A Facebook-oldala szerint a péntek estét még egy szolid pódiumbeszélgetéssel indította, amin a térség országgyűlési képviselője, Herczeg Zsolt és Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese vett részt: „A beszélgetésben az önkormányzatok és a lakosság zöld energiáját érintő kérdések is megfogalmazódtak. Nagyon tanulságos és építő jellegű beszélgetés volt” – írta posztjában Cseuz.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.