Azahriah: „Pedofidesz! Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak, hogy nem szívódnának fel a faszba ők is valahova”

belföld
március 08., 15:43

Azahriah is reagált a Demokratikus Koalíció plakátkampányára: „Pedofilok! Bibibí! Pedofidesz! Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak, hogy nem szívódnának fel a faszba ők is valahova” - mondta a Puskás Arénában májusban triplázó énekes - szúrta ki a Telex. Az Instagram-sztoriban megosztott videót azóta az énekes már letörölte, de egy rajongói oldal lementette és kiposztolta.

A DK még múlt héten indította el a március végéig tartó és rendkívül ízléses országos plakátkampányát. A plakátokkal a kisgazdák szerint törvényt sértett a DK, míg Donáth Anna a Momentum-elnöke pedig azt írta, hányingere van tőle. „Az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból. A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan”.

Azahriah volt az egyike azoknak a tartalomgyártóknak, akik februárban közösen szerveztek tüntetést a Hősök terére. Azahriah, azaz Baukó Attila pedig videóüzenetben is bejelentkezett az eseményre.