„A kocsonya gyakorlatilag a magyar puding”

gasztronómia
március 12., 10:29

„A kocsonya gyakorlatilag a magyar puding, és ha így gondolunk rá, mint a magyar pudingra, akkor a népszerűségét pont az adja, hogy az állaga lehetővé teszi, hogy négyévszakos étel legyen” - hangzott el a Petőfi TV-n a miskolci Kocsonyafesztiválról szóló riportban az alapító, Rózsa Edit szájából.

link Forrás

A fesztivált egyébként 24 éve rendezik meg különböző helyszíneken.

Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár beszédet mond a miskolci kocsonyafarsangon az ország legnagyobb, 1200 adagos kocsonyájánál 2015. február 6-án.
photo_camera Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár beszédet mond a miskolci kocsonyafarsangon az ország legnagyobb, 1200 adagos kocsonyájánál 2015. február 6-án. Fotó: Vajda János/MTI