Dúró globalista jövőképe: Homoerotikus sorozatot néző filippinó vendégmunkások veszik fel kötelező oltásaikat az afrikai orvosoktól Magyarországon

belföld
március 15., 16:38

„Magyar vagy látom” – vonta le a következtetést egy idősebb úr, miután pár perc beszélgetés után beazonosította a vele szemben álló nő kabátján a kokárdát. Történt mindez a Mi Hazánk Mozgalom március 15-i megemlékezésén, ahol párszáz szimpatizáns gyűlt össze, hogy meghallgassák a párt nagyágyúit – meg egy igazi ágyút is.

photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

„Ezekben az években dől el, hogy milyen lesz Magyarország jövője” – kezdte beszédét Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese, aki röviden felvázolta a globalisták és a nemzetben gondolkodók közti küzdelem lehetséges kimeneteleit, utópiáit.

A globalisták által megkaparintott Magyarország tipikus élethelyzetét a következőképpen festette le: „Reggel van, szól az ébresztő a nagy budapesti vendégmunkáslakótelep egyik szobájában. Marcos Mendosa, fülöp-szigeteki vendégmunkás álmosan kecmereg ki ágyából. Előző nap már késő délután befeküdt a laptopja elé, egy kis plusz pénzért 18 óra után a Netflixen már nézheti is kedvenc homoromantikus sorozatát” – kezdte Dúró történetét.

photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Vendégmunkásunkról hamarosan kiderül, hogy rabszolgabért fizetnek neki – amiből sört vesz! –, és az ígérettel ellentétben nemhogy 12 éve dolgozik már a magyarországi kínai akkumulátorgyárban, de még a családját is az országba tervezi hozni.„Beugrik a gyár területén található orvoshoz, a WHO által előírt kötelező oltását felvenni. (...) Marcos Mendosa bizonytalanul lép a rendelőbe, de doktor Okela Banga jó hírrel köszönti. Mivel online vásárlásainak ellenőrzése után kiderül, hogy társadalmi kreditjei feljogosítják az orvosi szolgáltatás igénybevételére, már kaphatja is jól megérdemelt vakcináját”folytatódik a hátborzongató történet, melyből többet nem idéznék, mert a körülettem állókat figyelve minden jóhiszemű emberben mondatonként megy fel a pumpa.

photo_camera Egy jóérzésű magyar ember (Budaházy György) Fotó: Botos Tamás/444

Ezzel ellentétben a Mi Hazánk által elképzelt jövőt egy kislány születésnapi naplóbejegyzésével illusztrálta. Erről a kislányról kiderül, hogy imádja családját (négy testvére van!), a Hangya ABC-be jár, ahol kézpénzzel fizet a hazai termelői termékekért a talpig becsületes Jani bácsinak, akinek családi vállalkozása apáról fiúra száll a kiszámítható jövőképpel együtt. Dúró elmesélte, hogy a kislány kedvenc programja a főzés (friss termékekből), szépen végig mondja az asztali áldást, ajándékképpen pedig a gyönyörű magyar kirándulóhelyek közül kiválaszthatja, hova mennek legközelebb. Emellett már 10 évesen is folyton arról álmodozik, hogy egyszer majd anya lesz.

Megint ezek az árulók

„Legyen béke, szabadság és egyetértés” – Borvendég Zsuzsanna, a párt EP-képviselőjelöltje szerint ez volt a nulladik pont 1848 március idusán, mikor az ifjak megfogalmazták a 12 pontot. Borvendég hiányolja, hogy ekkor még volt egy nemzeti minimum: Magyarország önrendelkezése.

„A frontvonalak is világosak voltak. Aki a haza pártján állt, az nem tűrhette a szolgaságot. Aki viszont az idegen elnyomónak hajbókolt, hogy védje a kiváltságait, árulónak számított” – Borvendég szerint ez a tiszta és világos különbségtétel a mai politikailag korrekt világból hiányzik.

photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Borvendég Petőfivel is szembenézett. „Míg Petőfi királyokat akart akasztani, mert azt hitte, hogy a víznek árja megtisztítja a világot az igazságtalanságtól, mi megtapasztaltuk, hogy mit jelent egy nemzet, egy társadalom nemesi elitjének teljes kiirtása” – Borvendég szerint ezt a tapasztalatot kell felhasználnunk a jövőben, hogy jó döntéseket hozzunk.

„Kedves honfitársaim! Olyan végzetesnek tűnő ideológiák kezdték lebontani az antik joghagyományon és a keresztény etikán alapuló európai kultúrát, amelynek gyökereit mi közelről ismerjük, amely ellen már legalább évszázada élet-halál harcot vívunk” – szólította meg a tömeget, köztük egy, a Pilvax Hotel lépcsőjénél nagy-magyarországos pólóban üldögélő férfit, aki hatalmas meggyőződéssel bólogatott a politikus minden szavára, miközben telefonján éppen világokat hódított meg egy stratégiai játékban.